Válaszd az egészséget!

Egészségmegőrzés természetes módon.

Figyelem! A bemutatóban elhangzó gondolatok, tanácsok és javaslatok, nem helyettesíthetik az orvossal való konzultációt!
A bemutatott gyógygombák, és gyógynövények nem gyógyszerek, nem gyógyhatású készítmények, hanem élelmiszerek, amelyek magas tápanyag és vitamintartalmuknak köszönhetően, segítik a test öngyógyító képességeit! Fogyasztásuk nem helyettesíti az egészséges életmódot, a gyógyszereket és az orvosi kezelést! Az elhangzó gondolatok és javaslatok célja, hogy mindenkit felbátorítson arra, hogy tudatosan tegyen meg mindent, amit csak megtehet, egy hosszabb egészségesebb élet érdekében!

Egészségmegőrzés

Válaszd az egészséget!

Lehet, sokak számára ez egy bosszantó felhívás, hisz azt mondják, ki az a hülye aki nem szeretne egészséges lenni, de sajnos az egészség nem választás kérdése, mert a betegség az úgy jön, azt maximum elfogadni lehet, vagy türelemmel vele élni. Mondjuk azt egy rákos embernek, hogy válassza az egészséget, – ó bárcsak tehetném – lenne  a válasza talán.
Fejemhez vághatná valaki, hogy válassza az egészséget az a kisbaba, gyerek aki már komoly betegséggel születik, vagy gyerekként rákos lesz.
Magam is túl vagyok már egy sztrókon, egy trombózison és tüdőembólián!
Miért nem választottam inkább az egészséget!?

Voltak barátaim, akik hittek az ima erejében, gyógyulásért imádkoztak másokért és mégis elvitte őket viszonylag fiatalon a rák! Miért?
Vannak ismerőseim akik odafigyelnek az egészséges életmódra, nagy dózisban szednek vitaminokat, gyógygombákat stb. és mégis betegségekkel harcolnak.
Akkor mégse lehet választani, a sorstól függ minden, mindenkinek a maga keresztjét kell hordozni ahogy szokták mondani?

Ha szánsz rá időt és elolvasod az oldalam, akkor remélem megérted miért mondom, hogy igenis vannak választási lehetőségeink, és az egészség az esetek többségében választás kérdése! Hogyan gondolkodol, élsz, táplálkozol és odafigyelsz-e a megfelelő táplálékkiegészítésre?!

Én egészen 40 éves koromig nem igazán hallottam természetes gyógymódokról. 4 gyógyszert szedtem az allergiára ami minden nyáron előjött, és komoly fulladásaim voltak miközben folyt a szemem és az orrom borzalmasan. Reflux problémáim is voltak amire szintén gyógyszert kellett szednem. 2002 környékén hívott el egy barátunk egy antioxidáns mérésre ahol kiderült a béka feneke alatt van a szervezetem antioxidáns szintje, védettsége, és komoly vitamin hiányom van. Egy természetes vitaminkészítményt kezdtem elszedni, aminek hatására nyáron már nem kellett egy gyógyszert se bevennem, és csak kicsit folyt az orrom a legnehezebb időszakban. Ennek hatására kezdtem el a szemem nyitogatni és utána olvasni a természetes gyógyulási lehetőségeknek. Azóta már egy másik hasonlóan kiváló cég termékeit iszom és fogyasztom hasonlóan tünet mentesen.

Menet közben megtapasztaltam azonban, hogy a gyógyuláshoz és az egészségmegőrzéshez nem elég a táplálékkiegészítés, a gondolkozásunkat is meg kell változtatni, és helyes gondolatokkal kell támogatni a gyógyulásunkat. Ki kell törölni dobni a negatív gondolatokat, érzéseket a félelmet, és meg kell tanulni kontrollálni az agyunk és gondolataink által a testünket, mert a legtöbb betegségnek lelki vagy szellemi okai vannak! Ma is tanulom és tanulmányozom még a gyógyulás természetes útjait, és természetesen sok mindennel nem tudok azonosulni, sok mindent kóklerségnek kuruzslásnak és okkultizmusnak tartok még ha eredményeket is tudnak felmutatni. De rengeteg olyan tudás és ismeret van amit ha az emberek tudnának és alkalmaznának akkor sokkal tovább élnének egészségesen. 

Ezeket az információkat szedtem össze ezen az oldalon. Váljék egészségedre! 

Egészségmegőrzés természetes módon.

Nincsenek 100%-os megoldások, egyáltalán nem biztos, hogy ugyanaz az életmód, táplálkozás és környezet ami 120 éves korig egészséget biztosít valaki számára, másik embernél is beválik és ugyanazt az eredményt hozza!
Minden ember más, és nem csak az ujjlenyomatában, hanem személyiségében, lelki szellemi spirituális hozzáállásában, más életutat járt be, más érzelmi és fizikai megpróbáltatások érték, más világnézeten, gondolkodásmódon nőtt fel, más és más paradigmák, gondolatok, tanítások irányították addig, amíg egy betegség kialakult. Tehát hazudik aki azt mondja, hogy van olyan gyógymód ami mindenkinél egyformán működik és hat!

Egyedül Isten aki látja az összefüggéseket, aki tudja mi miért van, és ha átadjuk az életünket Neki, akkor érezhetjük magunkat biztonságban, tudva, hogy semmi se történhet velünk anélkül, hogy Ő ne tudna róla. Ő egészben látja az életünket, s lehet amit mi most rossznak látunk, az fog egy sokkal nagyobb jó dologhoz vezetni, vagy ahogy szokták mondani, ha bezáródik előttünk egy ajtó, valahol egy másik mindig kinyílik! Nem tudjuk tehát, hogy mi miért történik, a mi síkunkon nem értjük, hogy miért van rossz a világban, és miért történnek a rossz dolgok? A különböző vallásoknak, filozófiáknak, spirituális tanítóknak vannak erre elméleteik, de néha történek olyan dolgok amikre ezek az elméletek se tudják a választ.

Én bibliai hívő keresztényként hiszem, hogy a fájdalom és a betegség, a bűn megjelenése, az Istentől való elszakadás következménye, és a megoldást is Isten adja, ha befogadjuk Jézus Krisztust az életünkbe, és ahogy a Biblia mondja „az ő sebei által meggyógyulunk.”

Ha minden szempontot figyelembe akarunk venni, akkor nem titkolhatjuk a betegségek bibliai megközelítését sem. Az erkölcsi és szellemi törvények felrúgása is bevonzhatja a betegségeket! Lsd Aids, nemi betegségek. Vagy az okkultizmussal, halottidézéssel stb embereknél sokkal gyakoribb a pánikbetegség, elmeháborodás, alvászavar!

De a többi vallás és spirituális tanítás is a gyógyuláshoz vezető utat abban látja, ha kitakarítjuk az elménkből, szívünkből érzelmeinkből a negatív gondolatokat, érzelmeket, meg tudunk bocsájtani, kitöröljük a félelmet és pozitív gondolatokat ragadunk meg, hiszünk el és vallunk meg!

EZÉRT az teszi a legrosszabbul, aki beletörődik a „sorsába” és meg se keresi, hogy van-e kiút, megoldás, gyógyulásra vagy az egészség megőrzésére más lehetőség mint a gyógyszerek és az orvosi beavatkozás!

A betegségek  nem a semmiből jönnek elő, csak mert egy szerv, vagy sejt úgy gondolja most rosszul fogok működni! A világegyetem egyik legfontosabb törvénye, az ok-okozat törvénye itt is működik! Valami oka mindig van, annak ami történik velünk, nem véletlenszerűen lesz egyik ember beteg a másik meg él 100 évig egészségesen! A baj az, hogy a tüneteket, betegségeket nem a szervezet jelzésének vesszük, hanem a fő problémának, s ez olyan mint amikor egy autóban, kicsavarjuk a hibát jelző piros lámpát, mert azt gondoljuk minek ég, amikor nem kéne!

A tünetek felszámolása, enyhítése nem gyógyítás!

Az emberek általában mindig betegségekben és gyógyszerekben gondolkodnak.

Mit szedjek erre a betegségre, mit ajánl doktor úr arra a betegségre? Az ez irányú cselekvés mindig arra irányul, hogyan nyomjuk el a tüneteket, hogyan hallgattassuk el a szervezet jelzéseit, és hogyan szabaduljunk meg a fájdalmaktól!

A refluxot, a magas vérnyomást, az allergiát, a cukorbetegséget, a depressziót, az emésztési panaszokat stb. akarjuk megszüntetni, és meg se próbáljuk érteni, hogy ezek a tünetek, a szervezetnek mire való reakciói, miért alakultak ki, milyen életmódbeli, táplálkozásbeli vagy gondolkodásbeli hibának a következményei! Szeretjük az instant megoldásokat, bekapni egy gyógyszert és csökkenteni a tüneteket! Aztán bekapni egy másikat az első mellékhatásainak a csökkentésére s így tovább.
A baj, hogy az emberek ugyanezt várják el a táplálékkiegészítőktől is, bevétel után azonnali gyors hatást! De azok egész más elven működnek! Nem a tüneteket tüntetik el, hanem a gyökereket, az okokat kezelik, szüntetik meg és a szervezetet segítik az öngyógyító képesség megerősítésében, ami sokszor hetekig, hónapokig is tarthat! Viszont az eredmény a gyógyulás lehet, és nemcsak a tünetek eltűnése. Az emberek sajnos a gyors megoldásokat szeretik, és könnyebb eltüntetni a tüneteket egy fájdalomcsillapítóval, mint a szervezetet felerősíteni vitaminokkal, hogy az okok tűnjenek el! Gyakran hamar abbahagyják a táplálék kiegészítők szedését, mert “nem érzik a hatást”, és összekeverik a tűzoltást, a nagytakarítással!
A gyógyszerek tűzet oltanak, de nem akadályozzák meg új, még nagyobb  tüzek kialakulását! 
A táplálékkiegészítők nem tudnak tűzet oltani, nem a fájdalom mérséklésére vannak, hanem arra, hogy kitakarítsák a házat, elvigyék az éghető anyagokat, és megakadályozzák a tűz keletkezését!

A kettőt nem szabad ellentétbe helyezni! Gyógyszerekre szükség van a tűzoltásra, de vitaminokra is, hogy a tűz oka fészke megszűnjön!

Ezek után ásunk kicsit mélyebbre az egészség és az egészségmegőrzés témájában!

 

Fontos, hogy jól működjön?

EgészségmegőrzésAz emberek többsége odafigyel az autójára, hogy mindig a legjobb, a belevaló és megfelelő üzemanyagot, olajozást kapja, és karbantartatja, mert a javítás mindig többe kerül! Az emberek többsége, ha vesz valami értékes műszaki tárgyat, elolvassa, hogy működik, és hogy lehet az élettartamát legtovább kitolni! Ha azt akarjuk, hogy a fotógép ne merüljön le, pár kép után, a legjobb elemet vesszük bele! Ha fontos a kutyánk, cicánk akkor odafigyelünk, hogy mennyi vitamin és tápanyag van az ételükben!

Az emberek többsége, nem tudatosan éli az életét:

 • Akkor, azt, és úgy eszik ahogy épp kívánja, megteheti, vagy amire ideje van!
 • Akkor iszik, amikor szomjas, s akkor se tiszta vizet!
 • Úgy él, mintha mindent megtehetne, bármit megengedhetne magának és az egészség alanyi jogon járna neki!
 • Nem foglalkozik az egészségével, a testével, a lelkével, az életmódjával, a stresszel, a teste igényeivel! MINDADDIG, AMÍG BE NEM JÖN A BAJ, ÉS NEM KAP KEZÉBE EGY LESÚJTÓ DIAGNÓZIST! ÉS AKKOR FELTESZI A KESERŰ KÉRDÉST:

MIÉRT PONT ÉN??

Mi a hosszú, egészséges élet titka? Mi az oka annak, hogy genetikailag az ember 120 évig is élhetne, mégis az átlagéletkor 75 év körül van, és Magyarországon ez még 5-10 évvel kevesebb! Ráadásul az utolsó 10-15 év életminősége már a legtöbb embernél kritikus, nehéz és ilyenkor már marokszám szedik a gyógyszereket. Miért tény, hogy az emberek 40 éves korukig feláldozzák az egészségüket, hogy pénzük legyen, majd 40 év után, feláldozzák a pénzüket, hogy egészségük legyen! De a visszavásárlás nem mindig sikerül!! Van e más lehetőség egy egészséges, szép és jólétben átélt idős korra?

EgészségmegőrzésMi az egészség? Az egyik egészség definíció szerint (WHO, 1948)  „Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegség vagy fogyatékosság hiánya”

 Annak alapján, hogy mit állítunk az egészség definíciójának középpontjába, tekinthetünk az egészségre, mint  a betegség hiányára,  a mindennapi tevékenységre való képesség birtoklására,  megfelelő erőnléti és jólléti állapotra,  boldogság állapotára, alkalmazkodásra való képességre. Eszerint egészségünk nem más, mint a lelki, szellemi és fizikai egyensúlyban létünk állapota.

Más megfogalmazásban: a fizikai és szellemi teljesítőképességünk maximuma.

Ön a maximumon van minden területen?

Betegségek, bajok fajtái:

 • Örökletes, genetikai
 • Baleset, erőszakos hatás, sport, baleset…
 • Fertőzések, járvány, kórokozók…
 • CIVILIZÁCIÓS BETEGSÉGEK – Rák, szív és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, allergia… Korunk népbetegsége a DEPRESSZIÓ

Az egészségügyi probléma!

Minden 2. ember szív minden 3. rák betegségben hal meg! Évről évre növekszik az allergiások és cukorbetegek száma! MINDENKI VESZÉLYEZTETETT, AHOGY MONDANI SZOKTÁK: NINCS EGÉSZSÉGES EMBER CSAK ROSSZUL KIVIZSGÁLT BETEG! A betegségek SOHASE egy pillanat alatt alakulnak ki!

A tünetek sokszor évekig nem jönnek elő, pedig a betegség már ott van! A betegségek egyre fiatalabb korban is már megjelennek, az iskolás gyerekek fele már túlsúlyos!

Mi a betegség?

 • Az élő szervezet olyan állapota, amelyben az életfolyamatok a normálistól eltérnek. A betegség legegyszerűbben úgy fogalmazható meg, mint az egészség ellentéte. A testi – lelki – szellemi egyensúly felborulása, amely akadályozza az ember mindennapos tevékenységét és a társadalmi életben való részvételét.
 • A hagyományos betegség-felfogás szerint a betegség egy olyan negatív, káros és szükségtelen jelenség életünkben, amelynek tüneteit minél gyorsabban meg kell szüntetni, illetve el kell nyomni. Ezzel a szemlélettel szemben áll a betegségeknek, fájdalmaknak egy másik megközelítése, szemlélete, amely szerint minden betegség, minden fájdalom egy jelzés, egy figyelmeztetés arra, hogy valamit változtatnunk kell az életünkben ahhoz, hogy teljes életet élhessünk, valamit hosszú ideje elnyomtunk magunkban, ami fizikai szinten egy adott betegség képében jelent meg. Ez az új szemlélet lehetőséget ad arra, hogy észrevegyük és értelmezzük a figyelmeztetéseket, melyet testi tüneteink jeleznek és esélyt ad arra, hogy valóban egészségesebbek legyünk…
 • Tiszteletben tartva az orvostudományt, semmiképp se esnék át a ló túlsó oldalára sem! Óvatosan kell bánni a másik oldal képviselőivel is, hisz sok a sarlatán és sokan igyekeznek meggazdagodni mások hiszékenységén, gyógyulási vágyán! Egy dolog biztos, a betegségek oka és kezelése egyértelműen nem csak fizikai vagy kémiai dolog, nem szabad, hogy kimerüljön csupán gyógyszeres kezelésben, tünetek eltüntetésében!

AZ EGÉSZ EMBERT KELL NÉZNI ÉS KEZELNI, HA TARTÓS ÉS VALÓS GYÓGYULÁST AKARUNK!

A betegséget nem legyőzni kell, hanem megérteni. És amikor megértjük, hogy honnan jött a betegség, mi alakította ki bennünk, akkor azt is tudni fogjuk, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy a valódi okot megszüntethessük, ennél fogva a természetes gyógyulási folyamat beinduljon.

 “Be kell végre látnunk, hogy “egy embert meggyógyítani” nem annyit jelent, mint a régi állapotot visszaállítani, hiszen éppen az idézte elő a betegséget; a gyógyítás sokkal inkább egy gondolkodásváltás, egy új és élet igenlő út megválasztása révén érhető el.

 A betegségek tehát nem a semmiből jönnek elő, csak mert egy szerv, vagy sejt úgy gondolja most rosszul fogok működni! A világegyetem egyik legfontosabb törvénye, az ok-okozat törvénye itt is működik! Valami oka mindig van, annak ami történik velünk, nem véletlenszerűen lesz egyik ember beteg a másik meg él 100 évig egészségesen! A baj az, hogy a tüneteket, betegségeket nem a szervezet jelzésének vesszük, hanem a fő problémának, s ez olyan mint amikor egy autóban, kicsavarjuk a hibát jelző piros lámpát, mert azt gondoljuk minek ég, amikor nem kéne! A tünetek felszámolása, enyhítése nem gyógyítás!

A betegségek okai, keletkezésük!

Nagyon sok, gyógyítással foglalkozó szakember megegyezik abban, hogy a betegségek gyökere a helytelen táplálkozásban és a helytelen, negatív gondolkozásban található! Ha megváltoztatjuk az életmódunkat és a gondolkodásunkat, akkor az esetek 80-90%-ában javulás, gyógyulás állhat be!

Nézzük mik azok a területek ahonnan a legtöbb betegség elindul és amik okozói lehetnek a bajoknak:

 1. Rossz emésztés, a bélbolyhok rossz állapota, elsavasodás, önmérgezés, minőségi éhezés, helytelen táplálkozás.
 2. Pszichoszomatikus betegségek, negatív érzelmek, gondolatok, fel nem dolgozott stresszhelyzetek…
 3. Gyenge immunrendszer
 4. Antioxidáns hiány – sok szabadgyök
 5. Rossz vérkeringés

1. Rossz emésztés, bélbolyhok rossz állapota

Az egészségnek, a szervezet egyensúlyának alapja és lehetősége is a belekben van. Paracelsus elhíresült ismert mondása, amely szerint “a halál a bélben lakozik”, mára sem veszítette el aktualitását – azzal a kiegészítéssel és felismeréssel, hogy az egészségnek, a szervezet egyensúlyának alapja és lehetősége is a belekben van. A bélbolyhok tisztasága, a bélflórát alkotó mikroorganizmusok egyensúlya, a baktériumok többségben léte, nagyban befolyásolja az egész test egészségét!

A rossz bélbaktériumok elszaporodását a rossz táplálkozásban és a rossz lelkiállapotban is kereshetjük. Már Hippokratész is tudta: „A bél a búbánat atyja”. Állatokon végzett kutatások azt mutatják, hogy a viselkedés befolyásolja a bélflóra összetételét. És viszont, pro és prebiotikumok adásával, jó bélflórával a depresszió is legyőzhető! Tehát egészséges bélflóra nélkül nem juthatunk hozzá számunkra létfontosságú, különösen saját fehérjéink felépítésében létfontosságú nyomelemekhez és ásványi anyagokhoz!

Ha a bélflóra nem egészséges, hiányos, akkor például sok fontos nyomelem és ásványi só felszívódása hiányos. Ugyanis a mi testünk az ásványi anyagokat és nyomelemeket csak szerves formában képes feldolgozni. Szerves formában pedig úgy jutunk hozzá, hogy a vastagbélben lakozó bélflóra mikrobáinak valamelyike átalakítja a szervetlen ionokat szerves anyaggá, úgyhogy az iont a maga enzim-rendszereihez kapcsolja, és így fehérjékhez kapcsolódóan válnak szervessé a szervetlen nyomelemek és ásványi anyagok. Tehát egészséges bélflóra nélkül nem juthatunk hozzá számunkra létfontosságú, különösen saját fehérjéink felépítésében létfontosságú nyomelemekhez és ásványi anyagokhoz.

Az immunanyagaink valamennyien fehérjealapúak, tehát ahhoz, hogy teljes értékűen tudjon működni az immunrendszerünk, kellő mennyiségű és minőségű fehérjét, nyomelemet és ásványi anyagot kell tartalmaznia a táplálékainknak, de ehhez még az is kell, hogy a bélflóránk teljes értékű legyen.

A béltartalom, a bélflóra és az immunrendszer szerves együttműködése az egészségünk legeslegelső feltétele. Ha ebbe az együttműködésbe valami hiány vagy méreg „bezavar”, akkor elindulhat egy betegség bennünk.

Amíg a bélbaktérium összetétel a legtöbb egészséges ember esetében hasonló, addig a fajösszetétel nagyon is személyre szabott. Utóbbit nagy részben a minket körülvevő környezet és az étrendünk határoz meg.

A bélbaktériumok hozzászoknak az elfogyasztott táplálék összetevőkhöz, és ez igaz rövid és hosszú távon is. A japánok például meg tudják emészteni a tengeri moszatokat, ezek fogyasztása része a napi étrendjüknek, köszönhetően egy különleges enzimnek, amelyet tengeri baktériumoktól szerzett meg az ő bélbaktérium rendszerük. Ugyanakkor tény, hogy 100 évvel ezelőtt még a sok betegség pld. szívbetegségek ismeretlenek voltak Japánban. Rizst ettek, meg tengeri moszatokat, algákat, halakat. Amióta beengedték az amerikai kultúrát, megjelentek a gyors éttermek, glutén és kazein tartalmú élelmiszerek, édességek, cukrozott üdítő italok azóta 30%-al nőtt a megbetegedések száma, és megjelentek a civilizációs betegségek! Ugyanez igaz, az USA-ba költöző Japánokra is.

Vannak jó és rossz bélbaktériumok, és amikor ezek egyensúlya felborul, akkor jönnek a betegségek. Az immunrendszer érzékeli, az ellenséget és helyi kis gyulladások, gócpontok alakulnak ki ami hosszú távon szívbetegségeket okoz. 

Kérdezheted, hogy miként lehet egy agyban található betegségnek a bélben a kiindulópontja. Ha az a fehérje szerkezet, amely az agysejtek védelmét szolgálná, nem tud felépülni, mert valamelyik nyomelem nem szívódott fel a bélflóra hiányossága miatt, akkor ott elkezdődhet valami baj. Ugyanígy végigmehetnénk az összes szervünkön.

Forrás: http://drhummel.hu/index.php/hu/blog/2014/143-a-halal-a-belekben-lakozik-mondasnak-van-e-alapja

A fő ok a táplálkozásban keresendő!

Ez a holisztikus szemlélet ami összefüggéseket lát meg! Tehát a betegségek oka a táplálkozásban is keresendő!

Túl gyorsan eszünk! Rossz, elégtelen emésztés, enzim hiány! Az egészséges emésztés menete az lenne, hogy minden nap megszokott időpontban eszünk, készülünk rá, éhség és étvágy alakul ki mire odaérünk, hogy eszünk. A „nyál összefut a szánkban” az étel illatát élvezve és beindulnak a gyomorban az emésztőnedvek.
Ehelyett azonban sokszor akkor eszünk amikor a munkánk megengedi, akkor is gyorsan bekapunk valamit és futunk tovább. Ebben az esetben nincs a szájban előemésztés és a gyomor se tudja kezelni a hirtelen váratlanul bekerült falatokat!  Ennél már csak az a rosszabb ha egész nap nem eszünk, este viszont mindent bepótolva teletömjük magunkat, főleg nehezen emészthető zsíros ételekkel, ami miatt a májunk éjszaka is munkára van kényszerítve! Nem hagyunk időt pihenésre a szervezetnek, így a szervek lefáradnak, ami pld. depresszióban jelenik meg!

Egyél gyorsan, halj meg fiatalon!?- szólhatna a negatív reklám.

1. Elsavasodás.

Az ideális az lenne, ha 4 adag lúgos étel mellé, 1 adag savas jutna! Sok NYERS zöldség, gyümölcs, kevés hús, fehér kenyér és más savas ételek! Ehelyett az ellenkezője történik, 4 savas étel mellé jut valami kevés lúgos. Így a szervezet elsavasodik, ami a betegségek egyik okozója.

Ma már komoly, összehangolt kutatások bizonyítják, hogy a zöldségeknek és gyümölcsöknek rendkívül fontos szerepük van a csontok egészségének fenntartásában.

 

A zöldségek és gyümölcsök a szervezetben lejátszódó kémiai reakciók révén lúgos végtermékekké bomlanak, míg a fehérjék és gabonák savakat termelnek. Minél több olyan fehérjét fogyasztunk el, amit a szervezetünk már nem képes feldolgozni, annál jobban savasodik a vérünk, és annál több lúgosító vegyületre lesz szüksége vérünknek, hogy közömbösítse a savakat. Ez pedig kalcium kivonással jár, így csontjaink egyre gyengülnek. Az elmúlt években számos kutatás zajlott a lúgosító táplálkozás és a csontritkulás kapcsolatának vonatkozásában és ezek a kutatások azt mutatták, hogy a zöldség és gyümölcsfogyasztás biztonságos és kiváló módja a csontritkulás megelőzésének. A legújabb kutatások napi 9 adag zöldség és gyümölcs elfogyasztását javasolják.

„Mi köze az egyre nagyobb számban diagnosztizált emésztési problémáknak, mozgásszervi kínoknak, ízületi fájdalmaknak, csontritkulásnak szervezetünk elsavasodásához? Az alig néhány éve a köztudatba került új, több bázikus hatású étel fogyasztását szorgalmazó diéták szószólói a fájdalmas ízületi betegségek járványszerű terjedését is a túlságosan savasító táplálkozás késői következményének tartják. Nem pusztán természetgyógyászok figyelmeztetnek a szervezet sav-bázis egyensúlyának szükségességére.

Jürgen Vormann professzor, táplálkozástudós, biokémikus, a müncheni Betegségmegelőzési és Táplálkozástudományi Intézet igazgatója szerint a megértéshez érdemes tanulmányozni a kőkorszaki ember életmódját. Minden bizonnyal másképp táplálkozott mint mi, miközben genetikai adottságai ebből a szempontból aligha különböznek a miénktől. A Homo sapiens régen és ma egyaránt mindenevő, étrendje túlnyomó többségben növényi eredetű, nyers táplálék kell legyen. 100 000 generációval előttünk élő őseink gyűjtögető életmódot éltek. A begyűjtött dióféléket, gabonamagokat teljes egészében elfogyasztották, főként zöldségeket, gyümölcsöket ettek, húshoz viszonylag ritkán, csak sikeres vadászat után jutottak, zsírhoz pedig csak időszakosan, késő ősszel és télen, amikor a vadak rendelkeztek zsírtartalékkal.

A ma nagy választékban rendelkezésre álló tejtermékek háziállat híján hiányoztak étrendjükből. Így jóval kevesebb fehérjét fogyasztottak, abból is főként növényi, illetve gabonaeredetűt. Százötven földművelés előtti kultúra étrendjének vizsgálatával régészek és táplálkozástudósok együttesen megállapították, hogy a bevitt táplálék alapvetően lúgosította a szervezetet, és sokkal kisebb volt a savanyító hatású ételek aránya. Mintegy ötszáz generációt visszaszámolva a letelepedéssel indult meg a növénytermesztés és állattartás, majd alig tíz emberöltőnyit kell visszaszámolni az iparosodás, az ipari méretekben zajló intenzív élelmiszertermelés megindulásáig és az állatok tömeges tartásának elterjedéséig.

Mindössze két generációval előttünk, a II. Világháború utáni időszakban kezdődött meg a modern élelmiszeripar kora: eredményeként nagy arányban fogyasztunk erősen feldolgozott állapotban asztalunkra kerülő élelmiszereket.

Hogy miért baj ez? Mert ma is arra volna szükségünk, mint a kőkorszaki embernek: savasító életfolyamatainkat ellensúlyozó, lúgosító étkekre. Csakhogy mai étrendünk túlságosan gazdag állati eredetű fehérjékben, márpedig a húsos és tejes étrenddel sok kéntartalmú aminosav – metionin és cisztein – kerül a szervezetbe, melyből az emésztés során glükóz, húgysav és egy erős sav, a kénsav keletkezik.

A húsevésből fakad savterhelésünk legjelentősebb hányada. Még több lúgosító zöldséget és gyümölcsöt kellene ennünk. Igen ám, de a tömegtermelés és környezetszennyezés hatására a termőföldekben igen megcsappant a szervezetet lúgosító ásványi anyagok, például a káliumsók, vitaminok, mikroelemek mennyisége, így a növényekbe és állatokba sem kerül kellő mennyiség, amit a feldolgozás tovább csökkent.

A beszerezhető lúgosítani hivatott étkek csupán a töredékét szállítják a szükséges “hatóanyagoknak”- vélik a szakemberek. A foszfátos üdítők és savasító élelmiszeradalékok tovább rontanak a helyzeten. Kimutatták; a civilizációs életforma mellett viszonylag nagymértékű (50-150 mmol) protontöbbletet okozunk magunknak pusztán a helytelen étkezéssel.”

Forrás:

http://www.hazipatika.com/taplalkozas/egeszseg_es_gasztronomia/cikkek/mikor_es_hogyan_kell_lugositani/20081118170835

 

2. Önmérgezés

Élelmiszeripar termékeit esszük, nem a természet ajándékait!

Három különböző módon kerülhetnek be káros anyagok élelmiszereinkbe.

1. Mezőgazdasági tevékenységekkel, pl. növényvédő szerek, permetezőszerek, műtrágya, antibiotikumok, hozamfokozók stb. használatával.

2. Mesterséges adalékanyagokkal:

    – Színezékek

    –  Tartósítószerek

   – Állományjavító- és módosító szerek: emulgálószerek, habképzők, emulgáló (ömlesztő) sók, szilárdító szerek, zselésítő anyagok, nedvesítőszerek, tömegnövelő szerek, térfogatnövelő szerek, stabilizátorok, sűrítőszerek, módosított keményítők, antioxidánsok, fényező anyagok, lisztkezelő szerek, savanyúságot szabályozó anyagok, ízfokozók, étkezési savak, csomósodást és lesülést gátló anyagok, kelátképző anyagok, hajtógázok és csomagológázok, habzásgátlók, aromák, mesterséges édesítők. Ezeket bizonyos “E” számokkal is jelölik.

3. Környezetszennyezéssel.

Azok, akik nem kevés olcsó élelmiszert esznek nap mint nap, azzal kénytelenek szembesülni idővel, hogy azok a bevitt káros adalékanyagok, melyek ezekben az ételekben vannak, olyan mértékű rombolást képesek véghez vinni a szervezetben, amiért mindenképpen méregtelenítő program lefolytatására van szükség a károk rendbe hozatala érdekében. Amiért mindenképpen élni kell a méregtelenítő program lefuttatásával, az az, hogy ha nem tesszük meg, akkor feltétlenül számolni kell azzal, hogy az emésztés nem áll helyre, hogy a tápanyagok nem fognak megfelelően felszívódni, s hogy ezzel együtt a belső szervek is károsodhatnak, ha a toxinok eljutnak a vérárammal odáig.

3.Minőségi éhezés

70%-a az egészségügyi problémáknak a táplálkozásban keresendő! Túl sokat eszünk! Keveset táplálkozunk! Nem tápanyagokat viszünk be, hanem túlzott mennyiségű szénhidrátot, zsírt stb.

Minőségi éhezésben élnek az emberek!

A ma kapható zöldségek, gyümölcsök többsége már csak a 5-20%-át tartalmazza annak a vitamin és ásványi anyag mennyiségnek amit 100 éve található volt benne.

Ahhoz, hogy elegendőt tudjunk belőlük bevinni a szervezet tökéletes működéséhez kiló számra kellene ennünk a paradicsomot répát epret stb. ami lehetetlen.

A tökéletes emésztéshez szükséges enzimek csupán 50%-át állítja elő a szervezet, a többit kívülről gyümölcsökkel zöldségekkel kellene bevinni!

Enzim hiány! Az étel főzésével, melegítésével elpusztítjuk az élő enzimeket, szervezetünknek tehát magára hagyva kell megoldania az emésztést.

Emellett a vitaminok is károsodnak, és a lúgosító hatás is.

A betegségeket tehát nem valamik, hanem valamiknek a hiánya okozza!!

2. Pszichoszomatikus betegségek – az elme és a test kapcsolata

Ahogy a tudat képes megbetegíteni a testet, ugyanúgy meg is tudja gyógyítani, ha megengedjük neki! A gondolat ereje segíthet visszanyerni egészségünket!

 „Egész életünk során gondolataink hatását tapasztaljuk magunkon, talán anélkül, hogy tudnánk róla. Például előfordul, hogy egy nehéz időszakban vagy traumatikus életszakaszban egyszer csak megbetegszik valaki. Talán nem hozza kapcsolatba a két dolgot, mondván, véletlen egybeesés, holott a betegség nagy valószínűséggel a mérgező gondolatok negatív hatásának az eredménye. Nemcsak magukat a gondolatokat lehet tudományosan mérni, hanem a testre gyakorolt hatásukat is bizonyítani lehet. A gondolat gyakorlatilag elektromos jelek, kémiai anyagok és idegsejtek együttes működése.

A gondolat által felszabaduló kémiai anyagok érzelmeket hoznak létre, amik fizikai reakciókat váltanak ki, így válik egy gondolat „kézzel foghatóvá” fizikai valósággá. Gondolataink, érzelmeink és az általuk létrehozott hozzáállás együttes hatása pozitív vagy negatív irányba befolyásolja testünk állapotát. ..Amikor megértjük, hogyan alakul ki egy gondolat, és milyen hatással van érzelmeinkre és testünkre két választási lehetőségünk van: vagy engedjük, hogy gondolataink mérgezőek legyenek, vagy méregtelenítjük a negatív gondolatainkat, ami elősegíti érzelmi életünk épségének, sőt fizikai testünk egészségének a visszanyerését is.” Dr. Caroline Leaf : Ki kapcsolta ki az agyam?

Az úgy nevezett pszichoszomatikus betegségek sora bizonyítja, hogy a „beteg” valósan érezni vél tüneteket, amiket semmilyen orvosi vizsgálat nem tud beazonosítani, nem tud megmagyarázni! A negatív érzelmek megbetegítő hatásáról, vagy a félelem által előhívott betegségekről is tudnunk kell. Az új medicina megközelítése szerint például minden betegség mögött valamilyen lelki konfliktus áll. Lehet egy válás, egy szeretett személy elvesztése, menekülés egy probléma elől, egy magunkba fojtott negatív érzelem, egy beteljesületlen vágy, csalódás is, elutasítottság, a szeretet hiánya!

A magyar nyelv szépen kifejezi, hogy ha „valaki nem tudja ezt megemészteni” akkor a stressz emésztési problémát okoz, vagy ha „mérges valaki” akkor méreganyagok szabadulnak fel, ami sokszor májproblémát okoz! De minden bölcsesség forrása a Biblia is egyértelműen arról tanít, hogy a legtöbb betegség okozója valami szellemi vagy lelki dolog, illetve, hogy a gyógyulás sokszor ott kezdődik, mikor az ember megtér és helyreállítja Istennel való személyes kapcsolatát, közösségét! Ebben az esetben bátran számíthat, arra, hogy Isten természetfeletti módon is bele tud nyúlni az ember fizikai állapotába, és csodával, teremtő erejével gyógyulást hozhat bármiből!

 Példabeszédek 17:22 A vidám elme jó orvosságul szolgál; a szomorú szellem pedig megszárasztja a csontokat. – vagyis a rossz lelkiállapot betegséget okoz.

 „Mert én vagyok az Úr, a te Gyógyítód!” – 2. Móz 15:26 TEHÁT A GYÓGYULÁS ÉRDEKÉBEN, A LELKI SZELLEMI ÉLETÜNK TERÜLETÉN IS RENDET KELL TENNI, KÜLÖNBEN A LEGJOBB ORVOSOK, A LEGJOBB TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK SE TUDNAK SEGÍTENI!

A test működése az emberi tudat információitól függ.
A testünk harmonikusan működése hozza létre azt a mintát, amelyet egészségnek nevezünk. A harmónia megléte, vagy adott esetben zavara mindig a tudatban, az információk szintjén van jelen, majd ezt követően a test szintjén mutatkozik meg. Ily módon a testünk nem más, mint egy megjelenítés vagy megvalósulási szint, amely a tudatban lejátszódó folyamatokat és változásokat tükrözi.

Minden a fejben dől el, ahogy szokták mondani! Amiről gondolkozol, amin jár az agyad, amit eltudsz hinni, nagyban befolyásolja az egészséged! A külső világod a belsőd tükröződése! Ha belül jól vagy, akkor az látszani fog az egészségeden, megjelenéseden, környezeteden, lakásodon stb. Boldog emberek nehezebben betegednek meg! Ha békességben vagy Istennel, összhangban vagy az univerzummal, rendben vagy magaddal….akkor nincs stressz…..

Nagyon sok megközelitése a betegségek okainak, lelki okokra, folyamatokra, konfliktusokra, a stresszre vezeti vissza egyes konkrét betegségek kialakulását. Nem kell vakon mindent elhinni, de elvetni se szabad elsőre!

Selye János – A stressz a legtöbb betegség okozója.
Dr. Hamer – Új medicina, Biologika, Theta Healing stb – Minden betegség mögött egy fel nem dolgozott konfliktus van.

Agykontroll- A gondolataink,megvallásaink által irányíthatjuk a testünk.

 

Miután megbeszéltük, hogy a betegségek leggyakoribb okozói az egészségtelen táplálkozás, életmód, és a stressz negatív gondolkodásmód és érzelmek lépjünk tovább a megoldások felé!

 

Orvosokra szükség van!

 • Az orvosok a betegségügyben dolgoznak!
 • Akkor fordulnak hozzájuk az emberek, amikor már betegek, fájdalmaik, tüneteik vannak, és gyors azonnali segítség kell!

Az orvos a tüneteket kezeli, csillapítja a fájdalmat, a lázat, kezeli a magas vérnyomást, gyors szívverést, megszünteti ha tudja a hasmenést, hányingert, köhögést, ha kell megműt, és mindent megtesz, hogy a beteg tünet mentes legyen!

A legtöbb hagyományos orvos, csak gyógyszerekben gondolkodik!

Kezeléseiket, javaslatukat általában nem kérdőjelezzük meg. Megvesszük a gyógyszert és annyit szedünk be ami rá van írva!

Az orvosok többsége, azonban szkeptikusan elutasítja az alternatív módokat mert:

 

Vannak szélhámosok!

 • Vannak akik visszaélnek beteg emberek bizalmával, gyógyulás iránti égő vágyukkal, és hiszékenységükkel!
 • Vannak akik pénzért, a lelkiismeretüket is eladják, és egészségmegőrzés címe alatt, jól megkreált marketinggel, hatalmas összegeket húznak le, a célközönségtől!
 • Vannak akik túlzott ígéreteket tesznek, hamis reményt keltenek!
 • Vannak akik tevékenysége semmilyen tudománnyal nem igazolható, megfoghatatlan, homályos és csupán valami titkos, szellemi magyarázata van, amit okkultizmusnak, rejtett tudománynak neveznek! Messze óvnék mindenkit az olyan „gyógymódoktól” amihez valami misztikus dolog társul, halottidézés, ingázás, szellemektől való tudakozódás, mágia, jóslás, valamilyen „hamis isten” imádása stb. „Sárkány ellen sárkányfű!”

NE ÁLTALÁNOSÍTSON! AZ SE IGAZ, HOGY A GYÓGYSZER LOBBI URAL MINDENT, DE AZ SE, HOGY MINDEN AMI NEM GYÓGYSZER CSAK KURUZSLÁS, ÉS TUDOMÁNYTALAN!

Ezért az emberek mikor fordulnak csak az alternatív megoldásokhoz?

 • Amikor az orvos már lemondott róluk.
 • Amikor látják, az orvos nem igazán tudja, hogy segítsen!
 • Amikor megértik, hogy a gyógyszerek nem gyógyítanak sokszor, csak a tüneteket tüntetik el!
 • Amikor elolvassák egy gyógyszer lehetséges mellékhatásait!
 • Amikor hallanak valakitől valamit, hogy meggyógyult, és már nem kell gyógyszereket szednie!
 • Amikor valakinek sikerül áttörni a vaskos előítéleteket!

Pedig az orvostudomány nagyjai, másképp gondolkodtak! „Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered” Hippokratész “A vitamin olyan anyag, ami akkor okoz betegséget, ha nem esszük meg.” Dr. Szent-Györgyi Albert.

 

 A test állandó támadásnak van kitéve! Savas italok, ételek Gyógyszerek Stressz Lelki szellemi problémák Félkész termékek, tartósítószerek ízfokozók, színezékek! Toxinok és szabad gyökök a légzés, táplálkozás útján! Sugárzások hatása!

 KI VÉD MEG AKKOR EZEKTŐL?

Van amin tudunk változtatni, ki tudjuk küszöbölni! – Dohányzás, – alkoholfogyasztás Van amin bizonyos fokig tudunk változtatni! – Egészségesebb táplálkozás, egészséges tisztított víz, életmód, stressz kezelés!! Van amin nem tudunk változtatni! – Környezetszennyezés! Sugárzás!

3. Az immunrendszer a szervezet védelmezője legyen jó állapotban!

Ha mindent megkap akkor az immunrendszer megfelelően ellátja a dolgát, a test öngyógyító képessége letudja győzni a betegséget, és ki tudja javítani a hibákat! A betegség, a tünetek, a fájdalom, a láz, a szervezet jelzései, hogy baj van, cselekedni kell!

4. Antioxiánsok – Sejtszintű védelem

Az egészség alapja az egészséges sejtek! Az egészséges sejtmüködéshez viszont megfelelő tápanyag kell, vitaminok, ásványi anyagok és védelem a DNS számára!

A szabad gyökök károsítják a DNS-t a sejteket,  és ennek következménye az öregedés, a rossz reprodukció, a rák is! A sejtek védelméhez szükség van elegendő mennyiségű antioxidánsra!

5. A vérkeringés szerepe a testben

A vér cirkulációs rendszerének jónak kellene lennie, hajszálér szinten!

Az oxigén, tápanyagok szállítása a sejtekhez, az immunrendszer anyagainak eljuttatása a szükséges helyekre a vér elsődleges feladata.

 A vér szerepe továbbá a toxinok, méreganyagok elszállítása is a sejtektől!

 Az infarktus, stroke, az embólia, trombózis oka az érszűkület és a vérrög képződése!

 De ha nincs jó vérellátás egy szervben, akkor ott nincs esély gyógyulásra, helyes működésre sem lsd hasnyálmirigy nem termel inzulint – cukorbetegség!!

 Inzulin nélkül nincs glükózlebontás, ATP! A gyógyszerek csökkentik a veszélyt csökkentve a nyomást, lassítva a szívet vagy hígítva a vért, de ez nem oldja meg a problémát, nem szünteti meg az okot!

És más szervekhez nem jut elég vér!

OK: – SOK CUKOR – SOK ZSÍR – KEVÉS VÍZ – KEVÉS MOZGÁS

Fontos: Sok folyadék napi 2-3 liter tiszta víz, és a sport, mozgás, ami megmozgatja az erekben a vért, szétveri a plakkokat, és hígítja a vért!

Következmény

 • A megváltozott pH-egyensúly, sok cukor, zsír és kevés víz, illetve mozgás eredményeként a vörösvérsejtek torzultak, összetapadtak lesznek a vér ragadóssá és sűrűvé válik , a hajszálerek eltömődnek és ezáltal az összetapadt hemoglobinok lényegesen kevesebb oxigént képesek a sejtekhez szállítani, a sejtek oxigénhiánnyal küzdenek! Az oxigénhiány miatt nincs ATP termelődés a glükózból, fáradékonyak leszünk! Ha mégis dolgoztatjuk magunkat annak eredménye a tejsav termelődés, izomláz, és szabad gyökök felszabadulása lesz, amik viszont rombolják a sejteket, elsősorban a DNS-t! Ennek nyoma az öregedés, ami kívül csak szépség hiba, de belül komoly betegség oka lehet!
 • Az oxigénhiányos környezetben a sejtek poliamidot termelnek, hogy reprodukálják magukat mert elhalásra készülnek! Ez a daganatképződés, ha ez már sérült sejtekkel történik az a RÁK! Ezért fontos a helyes vérellátás és sok oxigén a vérben!
 • Másrészt a méreganyagok, savak elszállítása is leáll, így a savak szétmarhatják rombolják a sejteket szöveteket! Az immunrendszer is legyengül, a T-sejtek nem jutnak el a sejtekhez, így nem tudják legyőzni a támadókat és nem tudják eltakarítani a „szemetet” amit az elpusztult kórokozók, sejtek termelnek!
 • A savak és a mérgek felborítják a test belső pH-egyensúlyát, aminek következtében az egészséges sejtek szerkezete felbomlik és már nem tudják optimálisan ellátni funkcióikat és emiatt előbb vagy utóbb betegségek alakulnak ki. Ha a máj állandóan csak a régi vér megújításával fárad, nincs friss vér, akkor a szervek károsodhatnak! Amikor egy szerv szövete elzáródik a vér utánpótlástól, hajszálér blokk miatt, a sejtek / szövetek elpusztulnak.
 • Savasodás ellen elhízással, csontritkulással védekezik a szervezet!

Ahol jó a vérkeringés sok az oxigén nincs RÁK! NINCS OLYAN, HOGY SZÍVRÁK!

Akkor nézzük milyen megoldások vannak, hogy kikerüljük a betegségek okait, vagy mit tehetünk ellenük?

Mindig van más választásunk, kinek és miben hiszünk?!

Rossz megoldások, választások:

 1. Közömbösség – Általában azok hozzáállása akiknek nincs kedvük élni, akik úgy gondolják valamiben úgyis meg kell halni, minek tegyek ellene?!
 2. Csak gyümölcs elég? – Ezt ma már mindenki érzi és tudja, hogy nem igaz. Aki valóban fogyaszt zöldségeket gyümölcsöket az látja és érzi, hogy nem csak ízük nincs de tápanyag tartalmuk is minimális lehet, hisz kamionokban érlelik őket, vegyszerekkel növelik, szépítik őket. Amik pedig szabadban teremnek azok teljesen kifosztott tápanyaghiányos földben növekednek és hasonlóan szegények lesznek minden vitaminban ásványi anyagban és tápanyagban.Napi több kiló se lenne elég a megfelelő mennyiségű ellátottsághoz!
 3. Szintetikus vitaminok

Néhány alapvető fontosságú dologról sosem hallunk a szintetikus vitaminok reklámhirdetéseiben, pedig sok embert érdekelne bizonyára az a tény, hogy miközben egészségét óvni akarja, mennyire árthat szervezetének. Az egyik fontos tényező, hogy a szintetikus vitamin sosem képes teljes mértékben betölteni ugyanazt a szerepet, mint a természetes vitamin. E mellett a szintetikus vitaminok csökkentik más tápanyagok hasznosulását a szervezetben, és a vesét is megterhelik. Aki valaha is tanult biokémiát, jól tudja, hogy a vitaminok működéséhez nem csupán a vitamin-molekulára van szükség, hanem mellette enzimekre, koenzimekre, kofaktorokra. Ezek mind megtalálhatóak a természetes vitaminforrásokban, de a szintetikus formulákban már nem.

Hogyan hasznosul a C-vitamin szervezetünkben?

Vegyük az egyik legismertebb vitamin, a C-vitamin példáját! Ha C-vitamint vásárolunk valahol, leggyakrabban összetevőként csak maga az aszkorbinsav van feltüntetve. Ez nem egyenlő a természetben előforduló C-vitaminnal. Ha zöldség vagy gyümölcs formájában kerül a szervezetbe a vitamin, akkor nem csupán az aszkorbinsavat juttatjuk be, hanem mellette számos egyéb faktort is, például: bioflavonoidokat, K-, P-, J-faktort, aszkorbinogént, stb. is.

Ennek ismeretében már egyszerűen megérthető az, hogy szintetikus C-vitamin fogyasztásakor a szervezet a hasznosulás érdekében a többi komponenst a testszövetekből vonja el. A felhasználásra nem kerülő aszkorbinsav a vizelettel távozik. A C-vitaminhoz hasonlóan a többi vitamin hasznosulásához is egyéb faktorok szükségesek. Ezen túl a különböző vitaminok és ásványi anyagok bonyolult kölcsönhatásban állnak egymással. Például rézre van szükség a C-vitamin hasznosulásához és szeléniumra az E-vitamin működéséhez. A szintetikus vitaminok fogyasztásakor erre a tényezőre nem is fordítunk figyelmet.

Részletek: http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/2885/termeszetes-es-szintetikus-vitaminok

A vitaminok pótlására tehát nem pezsegtetni, csepegtetni kell a reklámokban látható termékeket, nem gyógyszergyári szintetikus vitaminokat kell szedni, hanem természetes táplálékkiegészítőket, amik nemcsak a vitaminokat tartalmazzák, hanem az azok felszívódását, beépülését, hasznosulását segítő többi fontos növényi alkotórészt!

Ugyanez vonatkozik a Ca és Mg pótlásra is. A szervetlen szintetikus Ca csupán pár százaléka szívódik fel, és a többi kiürül vagy rosszabb esetben megtapad a bélfalon. Ezért az ásványi anyagok pótlásánál is fontos előnyben részesíteni a természetes forrásokat, ebben az esetben például a kagylóhéjból készült termékeket.

 

Akkor mi az amit tehetünk és ami hatékonyan segíthet, akkor is ha nem tudunk változtatni, táplálkozási szokásainkon, életmódunkon?

 Feladatok a megelőzés érdekében!

 • Méregtelenítés, toxinok kivezetése!
 • Erek karbantartása, vérkeringés javítása, oxigén és energia színt növelése!
 • Táplálékkiegészítők = Minőségi táplálkozás, táplálék! Hagyományos ételek – a táplálékkiegészítés! Vitaminok, ásványi anyagok, fitonutriensek!
 • Lúgosító étrend! Tiszta, napi 2-3 l víz!
 • Emésztés támogatása – lassan, nem rendszertelenül étkezni! Enzimek pótlása!
 • Immunrendszer támogatása
 • Mozgás, életmód / vérkeringés felpörgetése, nyirokrendszernek nincs pumpája! A mozgás segíti, indítja be!
 • ÉLETMÓDVÁLTÁS – TÁPLÁLKOZÁS VÁLTÁS – MOZGÁS – TISZTA VÍZ. Gondolkodás váltás, negatív gondolatok érzelmek kiszűrése, kontroll és tudatosság!

Mit lehet tenni természetesen?

Az európai emberek a nyugati orvoslás alapján gyógyszerekben gondolkodnak és minden betegségre egyedi megoldásokat keresnek! Erre mit kell szedni, arra mi lenne jó? A keleti orvoslás nem betegségspecifikus, hanem az egész embert közelíti meg, és a megelőzést hangsúlyozza!

A természet által biztosított vitális anyagokra támaszkodik! Mindkettőre szükség van, ezért a legjobb az lenne, ha az orvostudomány együtt tudna működni az alternatív gyógymódokkal!

 Vannak gyógygombákat és gyógynövényeket tartalmazó termékek amik NEM GYÓGYSZEREK, NEM GYÓGYHATÁS KÉSZÍTMÉNYEK, HANEM ÉLELMISZEREK! Nem a betegségre hatnak, nem a tüneteket szüntetik meg, hanem a szervezet öngyógyító képességeit erősítik, a betegség gyökerét okát kezelik!

Ahogy Pasteur is beismerte: A táptalaj minden, a kórokozó semmi!

Selye János: Stressz az okozója mindennek! – valamiből túl sok van vagy kevés...Kell valami ami a stressz ellen hat, de nem gyógyszer!

ADAPTOGÉN! Ha sok a cukor lebontatja, ha kevés felszabadít a májból! Ha sűrű a vér hígít, ha híg sűrít, ha magas a vérnyomás csökkenti ha alacsony emeli-

EZ A GANODERMA!

 A gyógygombák és növények szerepe.:

Megfelelő tápanyagellátás:

 – Vitaminok, Ásványi anyagok,

– Fitonutriensek

 – Antioxidánsok

– Egyéb növényi hatóanyagok: Szerves Germánium, adenosin, triterpének, poliszacharidok, klorofill, enzimek, rostok, omega 3, 6 zsírsavak….pótlása, bevitele!

 – Lúgosítás

 – Méregtelenítés

– Bélflóra emésztés támogatása

– Oxigén felvétel , vérkeringés javítása!

– Immunrendszer erősítése!

– A szervezet öngyógyító képességének támogatása!

 – A szervezet jelzéseinek felerősítése, rejtőző betegségekre figyelemfelhívás!

 

A gyógygombák és növények szerepe:

 

Válaszd a legjobbakat!

 1. A leghatékonyabb, legrégebben ismert, és legtöbb pozitív terméktapasztalatot hozó növényekről beszéljünk! Vannak több ezer éves tapasztalatra épülő gyógynövények és gombák, és vannak a pár éve népszerű új „csodanövények”.
 2. Vannak cégek akikről minden reklám szól, de sehol se látod, hol is termesztik, hogy szüretelik, milyen módon nyerik ki a hatóanyagokat, vagy csak ledarálják a gombákat!

A DXN a keleti orvoslás legismertebb növényeit használja fel termékeiben, és mindent egy kézben tart, a kutatástól a termesztésen át, a feldolgozásig és kiszolgálásig! Megtekinthető minden farmja, ismert az összes minősítése.

Ganoderma lucidum – a gyógygombák királya!

 A kínai gyógynövénytárban az elsők között, az első helyen van! A gyógynövények királynőjének nevezik!

Besorolás: 1.Amik gyógyhatásúak, és nincs semmi mellékhatásuk! 2.Gyógyhatású, de nem lehet korlátlanul fogyasztani! 3.Gyógyhatású, de vigyázni kell vele!

A legtöbb betegség előidézője a test működésének felborult egyensúlya a méreganyagok felhalmozódásának következtében. A Ganoderma “orvosi ellenőrzést” végez el és megtalálja a bujkáló betegségeinket. Ezután eltávolítja a méreganyagokat, hogy a test a saját természetes immunrendszerével hatásosan gyógyítani tudjon.

 • A Ganoderma több mint 200 tevékeny alkotóelemet foglal magába, amit 3 kategóriára oszthatunk: 30% vízben-, 65% szerves anyagban oldódó és 5% illóolaj-elpárolgó elem.
 • · A POLISZACHARID és a SZERVES GERMÁNIUM erős immunrendszert alakítanak ki. Daganat ellenes tulajdonságokkal rendelkeznek; megakadályozzák a belső szervek elváltozásait. Emelik a vérrendszer oxigénszintjét, megsemmisítik az elhalt sejteket és a vízben oldódó méreganyagokat.
 • · Az ADENOZIN megakadályozza a vérrögök kialakulását, csökkenti a koleszterinszintet és a zsír tartalmat, segíti a vér szabad áramlását, fejleszti az adrenalinmirigy funkcióját, hogy egyensúlyban tartsa a hormonszintet, szabályozza az emésztést és megfelelő állapotban tartja a vér PH szintjét.
 • · A TERPENOID erősíti az emésztőrendszert és felépíti az antigének által okozott allergiák elleni védelmet. Csökkenti a koleszterinszintet és aktiválja a sejtek atommagját.
 • · A GANODERIC ESSZENCIA megfiatalítja a szöveteket, optimalizálja a test funkcióit és fiatalságát, legyőzi a Ganoderma – A Gyógynövények királya!

www.pubmed.gov Több mint 900 orvosi tanulmány, kutatás eredménye közölve. A leírt információk, több ezer év keleti orvoslás és az elmúlt évtizedek nyugati orvoslásának kutatásainak eredményein, és fogyasztók terméktapasztalatain alapulnak!

 Alkotórészek – hatóanyagok

 Szerves germánium:

 -segiti a NK sejteket és a Tcell és B limphocitákat.

 – szabályozza a szívműködést

– mint elektromos vezető – erős oxigénmegkötő és szállító

Poliszacharidok: Béta glukán, gluconoric acid Fájdalomcsökkentő, vércukor csökkentő,makrófág támogató. A természetes immunsejtek béta-glükánokkal történő “bekapcsolása” a daganatok elleni küzdelembe új fejezetet nyitott az immunológiai tumorterápiában, amelynek az “immuno-kemoterápia” nevet adták a kutatók. A Béta glukán segíti a neutrofil granulocitákat a tumorsejtek felismerésében és elpusztításában.

Adenosin: – hormonkiegyensulyozó – menstruácios problémák csökkentése – segiti a jó minőségű alvást – strukturális azonosság miatt az adenozin a koffein mellékhatásait semlegesiti.

 Triterpének: a triterpének dolgoznak a masztocitán és lecsökkentik a hisztamin kibocsátását így az allergiás reakciókat csökkentik! Csökkenti a stresszt az érzelmeket kiegyensúlyozza!

Ganoderic sav: apoptozist segíti – a sejtek természetes elhalását és az új sejtek képzését segíti!

A ganoderma 2 féle feldolgozásban kapható: 1. Micélium 14 napos gombafonal  2. 90 napos érett gomba spórájából kivont hatóanyag.

/ Vannak cégek ahol nincs hatóanyag kivonás, csupán ledarálják a gombát, tőlük csak az vásároljon akinek nem számít a minőség és a hatékonyság, nem baj ha nem hat, csak olcsó legyen.

A gomba spóra hatóanyagai:

 Méregtelenít – kivezeti a toxinokat! – víz oldható toxinok távoznak vizelettel, izzadsággal, köpettel! – Zsír oldható toxinok a széklettel távoznak! – Ezért a cukros eleinte többet vizel, eleinte fel is mehet a cukor és koleszterin színt, majd normális értékre beállhat!

Tisztítja vérereket: – Feloldja a zsírt, és a vízben oldódó méreganyagokat Eltávolítja a blokkokat az erekből. Gátolja a vérsejtek összetapadását, vérhígító hatású. – Szkenneli a szervezetet , előhozza a rejtett, betegség előtti fázisban levő dolgokat! Ezért időseknél vigyázni kell vele, és csak lassan felemelni a szintet 1–ről 3 kapszulára! Itt fáj, ott fáj, rosszabb mint előtte volt – panaszkodások! De hamar elmúlnak és helyreállnak az előkerült fájdalmak! Ami nem, arra meg jó, ha az orvos kivizsgál! Megjelöli a rákos sejteket és segíti a makrofágokat, hogy felismerjék a rákos sejteket! Gátolja a daganat vérellátását!

Gomba micélium / 14 napos / Tartalmazza az előbb felsoroltakat de: 4-szer annyi poliszacharidot tartalmaz mint az érett gomba spóra! Gyors immunrendszer erősítés! Fő funkciója, hogy a csontvelőt ösztönzi! A gomba spóra eltávolítja a toxinokat a sejtből, a micélium pedig a membránt erősíti, hogy ne mehessen vissza! Oxigén forrás, agyserkentő agytonik – jó alvás Regenerálja a sejtfunkciókat! Csökkentheti a cukor szintet!

Egyéb gyógygombák és gyógynövények:

Cordyceps sinensis

 • Akkor került a nyugati kutatók figyelmének középpontjába, mikor kínai sportolók az 1993-ban, Németországban megrendezett Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. Ennek eredményeképpen teljesítménynövelő hatása legendássá vált.
 • Ennek a természet csodájának a hatásköre rendkívül széles:
 • Nagy adaptogén képességgel rendelkezik – mellékhatások nélküli természetes antibiotikum, sok kórokozóra elnyomó hatással van.
 • Szabályozza immunrendszert, ezzel növeli a szervezetünk ellenálló képességét különböző betegségekkel szemben.
 • Gyulladásgátló hatású, nem gyengébb, mint a nem szteroid hormonok (pl. hydrocortison).
 • Növeli a szervezet ellenálló képességét az oxigénhiánnyal, méreganyagokkal és nagy fizikai megterhelésekkel szemben, antioxidáns hatású. Sportolóknál plusz energiát, jobb oxigénhasznosulást ad, és gátolja a savasodást – tejsav – ami izom lázat okozna.
 • Daganat ellenes hatása van, mivel serkenti a fehérvérsejtek aktivitását és helyreállítja szintjüket a vérben, enyhíti a sugár- és kemoterápia mellékhatásait.
 • Szabályozza a trombocitaszámot a vérben, akadályozza a vérrögök kialakulását és elősegíti az eloszlásukat.
 • Kis mértékben tágítja a vérereket, ezzel javul a szív és a tüdő vérellátása, de javítja más szervek és a szövetek mikrócirkulációját is.
 • Potencianövelő afrodizákumként is ismert

Oroszlánsörény gomba

 • A gombán végzett hosszú távú kutatások kimutatták, hogy a gombában található – D- arabinitol, threitol, palmitinsav – vegyületek kiváló antioxidások, amelyek csökkentik a szervezetben a káros szabad gyökök számát. A gomba összetevői szabályozzák a szervezet vérzsír szintjét és jótékony hatással vannak a vércukor szintre, a gyomorfekélyre, refluxra és a nyálkahártya gyulladásos folyamataira is.
 • A gombát hosszú évszázadok óta a Távol-keleti országokban főleg gyomorbántalmak és bélpanaszok esetén „vetik be”, többnyire sikerrel.
 • A kutatások felfedezték ennél a gombatípusnál is a rákos sejtekre gyakorolt citotoxikus (rákos sejtek számára mérgező) aktivitást. Időskori elbutulás (demencia) ellenes hatás, hatóanyagai révén regenerálni képes az idegsejteket.

Spirulina

 • A Spirulina a legértékesebb és a legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára.
 • 1 grammja egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével.
 • “Néhány mikroalgának nagyon kedvező összetétele van az immunterápia szempontjából. A Spirulina alga sejt szintű védelmet nyújt kivételesen magas béta-karotin (provitamin- A) és klorofill tartalma által, a benne található növekedési faktor (CGF) olyan mértékben stimulálja az immunrendszert, hogy az számos degeneratív betegség kezelésében játszhatna szerepet. A Spirulina gazdag phycocyaninban, ami egy rákmegelőző tulajdonságokkal bíró pigment. A Spirulina ráadásul a leggazdagabb növényi forrása a gamma-linolénsavnak (GLA), ami egy zsírsav, mely erősíti az immunrendszert és gátolja a túlzott sejtosztódást.„
 • Paul Pitchford: Healing With whole Foods

Spirulina

 • Normalizálja a bélflórát, antibakteriális hatással bír.
 • Csökkenti a vérnyomást.
 • Megelőzi a szabad gyökök megjelenését.
 • Csökkenti a lipid- és koleszterinszintet, helyrehozza a kolineszteráz aktivitását.
 • Erősíti az immunrendszert.
 • Ellenáll a rosszindulatú képződményeknek.
 • Elősegíti a terhesség bekövetkeztét és normális lefolyását.
 • Normalizálja az anyagcserét, többek között a fehérjéét.
 • Segíti a szervezet pH-ját lúgossá tenni.
 • Könnyen emészthető, természetes vas forrás!
 • Természetes vitaminforrás!
 • Vérképző és vitalitásnövelő.
 • Méregtelenít.
 • Csökkenti az étvágyat.
 • Segíti az emésztést.
 • Lúgosítva segíti a fogyást.
 • Összetevői kedvezően befolyásolják az étvágytalan gyerekek növekedését.

Noni

 • Fő hatóanyagainak az antrakinont, a proxeronint, a poliszacharidokat, az aminocukrokat és a vitaminokat tartják, ám a salaktalanítást segítő másodlagos hatóanyagok is erősen hozzájárulnak a növény teljes hatásának kifejtéséhez. Az elvégzett vizsgálatok szerint a noni:
 • Jótékonyan hat a vérnyomás szabályozására.
 • Hatékony a gyulladáscsökkentő.
 • Hatásosnak bizonyult különböző baktériumokkal szemben.
 • Növeli a szervezet szerotonin- és melatoninszintjét, ezzel szabályozza az alvásciklust, a hőmérsékletet és a hangulatot.
 • Segít a depresszión.
 • Fájdalomcsillapító hatása eléri a morfium erősségének 75%-át, a függővé válás veszélye nélkül.
 • Megerősíti az immunrendszert, (allergia kialakulás veszélyének csökkentése, gyógyulásának hatékony elősegítése), beleértve a falósejteket és a nyiroksejket (rákkialakulás veszélyének csökkentése, gyógyulásának hatékony elősegítése).
 • Elősegíti a betegségek leküzdésében döntő szerepet játszó ún. T-ölősejtek termelődését is.

Nigela Sativa – fekete kömény

A Nigella sativa olaj annyira meglepően átfogó és változatos védő és gyógyító hatású, hogy évezredek óta az emberek úgy tekintenek rá, mint “csodaszerre”.

A Nigella sativa gyógyító ereje, egyik legizgalmasabb valamennyi gyógynövény közül. Az elmúlt időkben, a tudomány vizsgálta a Nigella sativa olajat és több mint 100 gyógyító összetevőt állapítottak meg, amely hatékonyan gyógyítja az allergiától kezdve, krónikus bőrpanaszok közül többek között pikkelysömört és ekcémát, több súlyos betegséget, beleértve a rákot és a cukorbetegséget.

Hatóanyaga zsíros olaj, melyet linolsav és az olajsav gliceridjei alkotnak, és illóolaj. Kétszeresen telítetlen zsírsavakban gazdag.

Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában évszázadokon át gyógyszerként használták. A légzőrendszer, a gyomor, a vese, máj betegségeit kezelték vele, a keringési és az immunrendszer megerősítésére használták, továbbá gyulladáscsökkentőként, érzéstelenítésre, antiallergénként.

Az iszlám a legnagyobb hatású gyógyító készítmények között tartja számon. Mohamed próféta állítólag egyszer kijelentette, hogy a fekete magvak a halálon kívül minden betegségre hatásosak, ahogy az egyik hadíszban is olvasható.

A közép-európai népi gyógyászatban felfúvódás ellen és a szoptatós anyák tejtermelésének fokozására használták.’

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Kerti_katicavir%C3%A1g

Gyulladáscsökkentő hatása, valamint erős vírus- és baktériumölő tulajdonsága révén, megfázás és a tüdőgyulladás kiegészítő kezeléseként javasolják alkalmazását.

Illóolaja enyhíti az asztmás rohamok számát és erősségét. Jótékony hatással van a dohányzás következtében megjelenő reggeli köhögésrohamok kezelésére, emellett a felső légúti problémák (hörghurut, por- és pollenallergia, megfázás és tüdőgyulladás) kiegészítő kezelésében is eredményesen alkalmazható.

Miért a DXN?

A világ legnagyobb ganodermás cége, mely saját, bio farmokkal és feldolgozó üzemekkel dolgozik! Nincsenek alvállalkozók, nem más cég termékeit csomagolja át, így a legjobb ár – érték arányt tudja biztosítani! Malajzia éghajlata, a napsütéses órák száma, a nap beesési szöge, a páratartalom a legkedvezőbb a gyógygombák és a Spirulina termesztésének is, így kevesebb költséggel is, jobb a minőség! Mind a Ganoderma, mind a Spirulina esetében, hosszú éveken át választották ki a legtöbb hatóanyagot tartalmazó fajtát, egyedeket és azokat szaporították, így biztosítva a legjobb minőséget és bel tartalmat!

 – Rendelkezik az összes nemzetközi minősítéssel ami szükséges, olyanokkal is ami nem kötelező!

 – Saját szabadalmaztatott, hideg sajtolásos módszerével, nem darált gomba testet forgalmaz, hanem 20 kg termésből von ki 1 kg hatóanyagot, és az kerül a kapszulákba! A hatóanyag kivonásához nem használnak vizet, más anyagot! /Egyes cégeknél vízzel van a hatóanyag kivonás, és a vízzel bekerült ásványi anyagok okoztak veseproblémákat pld!/ – Mindent többszörösen tud, mint más cégek gyógygomba termékei, de betartva a törvényeket, nem tesz gyógyulásra vonatkozó ígéreteket, és nem tesz közé terméktapasztalatokat amik a gyógygombáknak köszönhető gyógyulásokról szólnak! – A cég fejlődését, jövőképét mutatja, hogy Bulgáriában és Olaszországban is földeket vett 2015-ben és gyárat épít a kapacitás növelésére!

 Próbálja ki és érezze a minőséget, élvezze a különbséget!

Ganodermás termékek Kávék Kakaó Szójaital Teák Cukorkák Kapszulák Porok Higiénia Kozmetika

Az emberek többsége, elfelejti bevenni reggel a vitaminját, de kevés emberről mondható el, hogy reggel elfelejtené meginni a kedvenc forró italát, legyen az kávé, kakaó, vagy tea! A DXN nagyszerű találmányai, a ganodermás forró italok, melyek nem csak élvezeti értékkel bírnak, hanem a ganodermának köszönhetően, kiváló egészségügyi hatásokkal is! Érezze a különbséget! Élvezze az egészséget! Váltson egészségesre!

Egyéb termékek Oroszlánsörény gomba Cordyceps Black cumin Spirulina Spirulina Cereal Teafa krém Aloes kozmetikumok Cordypine Noni és Roselle juice

Amire figyelni kell!

 Ganoderma : Nincs mellékhatása, nem lehet túl adagolni, mindenre jó, adaptogén! DE! Nem placebo, valóban hat és működik!

 1. Méregtelenít és ennek lehetnek első napokban hatásai: fejfájás, hasmenés stb. Ezért fontos a megfelelő mennyiségű tiszta víz fogyasztása!
 2. Szkenneli a szervezetet, megkeresi a rejtőzködő betegség pontokat és elkezdi a helyreállítást! Előjöhetnek tünetek, fájdalmak DE ez nem a gomba hibája, hanem a gomba segítsége, hogy figyeljen oda, és esetleg forduljon orvoshoz vizsgálatra!
 3. Az eredményekhez minimum 3 havi kúra kell, megfelelő dózisban, míg lecserélődnek a sejtek, beindulnak helyesen a szervek! Ezalatt a vérképek, laboreredmények esetenként nőhetnek, „rosszabbodhatnak” is, de a tapasztalat szerint 3 hónap után csupa jó hír jöhet már! Nem szabad, nem jó abbahagyni! Ez a helyreállító munkával együtt jár, nem a gomba negatív hatása.
 4. 4. Nincs dózis, előírás, ezek élelmiszerek amik nem a betegségre hatnak, hanem a szervezetet támogatják a tökéletes működésben! Nem lehet túladagolni, nincs mellékhatásuk! A hatásuk nem azonnali, nem a tüneteket tüntetik el, hanem hosszú távon segítik a szervezet öngyógyító képességét, erősítik az immunrendszert és biztosítják a szükséges tápanyagokat!

Spirulina: magas jód és kálium tartalom, pajzsmirigy és autoimmun betegeknél óvatosan!

AKI SAJNÁLJA A PÉNZT AZ EGÉSZSÉGE MEGŐRZÉSÉRE NEM SZÁMOL A BETEGSÉGEK KÖLTSÉGEIVEL!

Az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen majd 40 év után kénytelen feláldozni a pénzét , hogy egészsége legyen! De visszaszerezni azt ami elveszett sokkal drágább nehezebb mint megtartani a jót! A legtöbb ember azt gondolja, hogy az évtizedek helytelen életmódja által ütött sebeket egy kis doboz vitaminnal helyre lehet állítani! Ha egészséges akar lenni, ne is kérdezze, meddig kell ezt szedni! Mindig! Az egészséges életmódot nem lehet felfüggeszteni!

Soha se mond ezt nem engedhetem meg magamnak, kérdezd inkább meg magadtól hogyan engedhetném ezt meg magamnak! R. Kyosaki

MIKOR KELL ELKEZDENI A MEGELŐZÉST? Már az anyaméhben!

Ahhoz, hogy ne kelljen fel tennie a kérdést: Miért pont én? Tegye fel és válaszolja is meg a kérdést: MIN KELL VÁLTOZTATNOM, MIT KELL ELHAGYNOM, ÉS MIT KELL ELKEZDENEM?

– Szeresd az életet akarj élni!

 – Változtass a gondolkodásodon, lásd pozitívan a világot a jövődet!

– Kerüld a konfliktusokat, a stresszt, bocsáss meg, ne tarts haragot!

Nem kell megértened, tudnod, hogy működik, de használd a vizualizáció erejét, higgy a megvallások, a hit beszédének erejében!

– Változtass az életmódodon – a táplálkozásodon! Lúgos étrend, sok nyers zöldség gyümölcs – ha lehet cukor, pékáruk nélkül!

– Vezesd be a napi mozgást, sportot, edzést, pörgesd meg a vérkeringésed és a nyirokrendszered! – Napi 2-3 liter tiszta víz, nem csak amikor szomjas vagy!

– Napi alvás minimum 6-8 óra!

 – Fogyassz táplálékkiegészítőket, hogy minden vitamin, ásványi anyag, enzim rendelkezésre álljon a szervezet, az öngyógyító képesség működéséhez! Használd ki a gyógygombákban és gyógynövényekben található különleges hatóanyagok, gyakran csodálatos, a szervezetet támogató tulajdonságait!

Élj békességben magaddal, élj harmóniában kiegyensúlyozottan! Ha mindezt megtetted, akkor a többit bízd rá Istenre, végül is Ő az élet és halál Ura és minden ember visszatér egyszer a Teremtőjéhez! Élj úgy, hogy sohase kelljen félned a haláltól, és attól a pillanattól mikor Isten elé állsz, mert akkor békességben fogod leélni az életed!

Hogyan lehetnek ingyen az öné ezek a termékek, vagy hogy kereshet annyi pénzt, hogy sose legyenek anyagi szükségei?

 Ha elégedett a termékekkel, beszéljen róla másoknak, mutassa meg a DXN lehetőséget másoknak, és építsen nagy nemzetközi fogyasztói hálózatot a DXN-től ingyen kapott, online eszköztár segítségével! FIZETETT AZÉRT VALAHA ÖNNEK PÉNZT CÉG, HOGY AZ Ő KÁVÉJÁT, VITAMINJÁT, VAGY FOGKRÉMJÉT HASZNÁLTA?

Mindig van más választásod!

VÁLASZD AZ EGÉSZSÉGET!

Remélem ha szánt rá időt és végigolvasta ezt a cikket, akkor megérti, hogy az egészség területén is mennyi döntést hozhatunk, jó és rossz irányba egyaránt! Nagyon sok esetben igenis a mi döntésünk, hogy merre halad az életünk, mi történik velünk!

Választhatjuk a közömbösséget, az egészségtelen táplálkozást, káros szenvedélyeket, a mozgásszegény életmódot, a gyógyszereket.
De választhatjuk a megelőzést, az egészséges életmódot, a mozgást, a napi sportot, testedzést és a táplálékkiegészítést, a természetes megoldásokat, a gyógyulás gyógyszermentes útjait is!

ÖN MIT VÁLASZT MOST?

Bármilyen kérdése van forduljon hozzám bizalommal, mindenre megtaláljuk a választ és a megoldást! Csatlakozzon a DXN immár több mint 6 milliós táborához és teremtsen egy boldogabb egészségesebb hosszabb és gazdagabb életet, jövőt magának és családjának! Legyen Ön is az egészség nagykövete!

Ha csatlakozni akar, hogy olcsóbban vásárolhasson vagy esetleg tetszik az üzletépítés lehetősége, itt azonnal csatlakozhat ingyenesen:

http://bit.ly/dxningyenregisztracio

A csatlakozás és vásárlás módjairól itt olvashat részletesen: 
http://pluszpenzforras.info/tagi-regisztracio-modjai/