Válaszd a jólétet!

mlmMLM – Network marketing – Az egyetlen lehetőség ami MINDENKI számára elérhetővé teszi, hogy kockázatok és veszteségtől való félelem nélkül, korlátlan nagyságú, passzív jövedelmet tudjon magának kiépíteni, és így a jólét elérhetővé váljon!

Válaszd a gazdagságot, a jólétet!

Talán nincs olyan ember aki ne szeretne több pénzt, nagyobb jövedelmet, mégis a legtöbb ember kívül látja a korlátokat, az akadályokat, pedig a legtöbb és legnagyobb akadály a saját fejében van, a gondolkodásában és a hozzáállásában. A gazdagságról, pénzkereseti lehetőségekről, a vállalkozásokról alkotott paradigmák, előítéletek azok, amik leginkább meg tudnak embereket akadályozni a siker és a gazdagság elérésében!

mlmJólét, gazdagság: Sokak számára már ez a szó is problémát, elutasítandó, rosszat jelent!
Nagyon sok ember szocializálódott ilyen gondolatokkal, hogy meggazdagodni csak tisztességtelenül lehet!
A gazdagság sokak számára nem erény, ha valaki gazdag akkor ott biztos van valami a háttérben, és különben is a pénz nem boldogít nyugtatják magukat!

Sokan úgy nevelkedtek fel, hogy dolgozni csak keményen lehet! Az élet azonban mást mutat!
A gazdag emberek többsége nem „kemény” munkával, hanem okosan, ésszel szerezte vagyonát, mert jó helyen volt jó időben, jó döntést hozott, jól forgatta a pénzét, vagy esetleg megtanulta a pénzt dolgoztatni, és különböző ötletekkel, befektetésekkel növelte vagyonát!

Neked van meggazdagodási terved, mersz nagyban gondolkodni, vannak álmaid amiket meg akarsz valósítani?

Tudjuk, hogy sokak számára a GAZDAGSÁG valami elérhetetlennek tűnő fogalom, amit jobb gyűlölni, mert akkor nem fáj annyira, ha nem birtokolhatjuk!

Ezért találnak ki összeesküvés elméleteket, hogy ezek a „csúnya” gazdagok uralják a világot, és irányítanak mindent!

Ezért néznek ferde szemmel a gazdagokra, azt gondolva, hogy meggazdagodni, csak nem becsületes módon lehet! Ezért ha valakinek sok pénze van, drága házat, autót vesz, szárnyal a vállalkozása nemcsak irigyei, de vádolói is sokan lesznek, akik szerint, biztos nem tisztességes úton gazdagodott meg!

Ezért bújnak vallásos köntösbe, vagy álszerénység ruhájába, mondván a PÉNZ szerelme az oka minden rossznak! Mivel számukra elérhetetlenek tűnik a gazdagság elérése, ezért, inkább kriminalizálják, lenézik azt, a meggazdagodást, mint a rossz gyökerét beállítva! Pedig, a szegényeken például, akkor tudunk leginkább segíteni, ha nem tartozunk közéjük!

Bízom benne, hogy te azért iratkoztál fel erre a hírlevélre, mert változtatni akarsz, más, jobb életet szeretnél választani, és ennek fontos része a pénz, a gazdagság! A pénz nem boldogít, az igaz, de az is tény, hogy sokkal könnyebb boldognak lenni, ha az ember tud költeni az egészségére, ha megtud mindent venni amit szeretne, és nincsenek megélhetési gondjai!

mlmTudjuk, hogy a legtöbb ember:

 • Szeretne változtatni, szeretne jobb életet élni!
 • Szeretne kevesebb munkával, egyre több pénzt keresni!
 • Azt szeretné csinálni, amihez kedve van, de abból nem tud megélni!
 • Úgy gondolja, sokkal többet ér, minthogy eladja az idejét, mások meggazdagodását segítve, de nem tudja, hogyan és merre?
 • Szereti a szabadságot, és akkor és úgy szeretne dolgozni, ahogy
  és amikor akar!
 • Szeretne otthonról dolgozni, a családja közelében lenni, és úgy vezetni, egy akár nemzetközi vállalkozást!
 • Szeretné kipróbálni a vállalkozói világot, de nem tud, és nem is akar komoly kockázatot vállalni!
 • Szeretne a nyugdíj helyett valami nagyobb és biztosabb, havi passzív jövedelemre szert tenni!
 • De sokan vannak, akik egyszerűen csak szeretnék hasznosan eltölteni az idejüket, vagy szeretnének új barátokra, egy jó közösségre egy jó csapatra lelni!

 

Nézzük honnan jöhet pénz az emberekhez, amiből megélhetnek?

Alkalmazotti lét – fix fizetésért – eladja munkaidejét pénzért!

Alkalmazotti lét – teljesítménybérért – ugyanaz csak kicsit befolyásolhatod, szorgalommal, plusz képzéssel!

Ügynöki munka – alkalmazott vagy vállalkozó, viszonylag befolyásolható nagyságú fizetéssel, mivel ha többet ad el, több a jutalék!

Vállalkozó – Befektet pénzt egy ötlet megvalósításába, amiből vagy meggazdagszik, vagy belebukik, vagy vegetál! Nincs fix bevétel, nagy kockázattal jár!

Cégtulajdonos – Befektet, rendszert épít fel, alkalmazottakkal dolgoztat, szintén nagy kockázattal!

Befektetők – A pénzt dolgoztatják! Tőzsde, befektetések, hitelezés, ingatlankiadás!  Nagy nyereség lehet, de teljes csőd is!

MLM

MLM – hálózatépítők – Független vállalkozók, akik élvezik a vállalkozás által élvezhető előnyöket, kikerülve minden kockázatot, veszteség lehetőségét. Egyre kevesebb munkával, egyre több a bevételük, a pénzkeresés egyre inkább nem igényli a jelenlétüket, vagy is passzív  jövedelem.

Nézzük, hogyan lehet több pénzhez jutni?

Egy alkalmazott nem igazán tud hatni a jövedelme nagyságára! Nincs olyan, hogy kétszer annyit dolgozik és akkor kétszer annyi fizetést kap. Legfeljebb felemelik a normát!

Továbbtanul, képzi magát, nyelvvizsgát tesz le, ezzel kicsit növelheti a fix alapfizetést, de korántsem olyan mértékben mint megérdemelné!

A vállalkozás óriási kockázattal jár, és nagyon kevesen maradnak talpon. Egy vállalkozó a saját maga alkalmazottja lesz, és mivel nincs fix fizetés, csak a nyereségből tud magának fizetni, ezért gyakran napi 10-16 órát is dolgozhatnak, eladósodhatnak, és a családi élet is válságba kerülhet. Persze ha van elég pénz, elég tudás, jó kapcsolatok, és jó helyen, jó időben, jó ötlettel kezd bele valaki, akkor születhetnek sikertörténetek is. De nagyon kevés ember teheti meg azt, hogy vállalkozzon és ilyen esélyekkel induljon neki!

A bevétele aktív, vagyis szükség van az állandó jelenlétére. Ha több bevételt szeretne növelheti a munkaidejét, vehet fel alkalmazottat, többet fektet be, több kockázat de több esély is a plusz bevételre.

Az MLM hálózatépítés, –  persze nem a piramis és pilótajátékok – , viszont egyértelműen folyamatosan és korlátlanul növekvő bevételt biztosíthatnak. Egyre kevesebb munkával egyre több pénz jöhet, és az idő előrehaladtával ez egyre inkább passzív jövedelem, ami akkor is jön, ha mi már nem tudunk, vagy nem akarunk dolgozni!

Ha szeretnél te is több pénzt, passzív jövedelmet, és egy jólétben szabadságban eltöltött idősebb kort, vagy már fiatalon „nyugdíjba” szeretnél vonulni, és szánsz rá időt, akkor itt van néhány film, ami nagyon meggyőző, és szerintem minden kérdésére választ ad, ami miatt esetleg még bizonytalan ezzel a szakmával kapcsolatban!

Ha komolyan érdekel a téma, és szívesen olvasnál többet róla, akkor itt még bővebben kifejtem neked:http://pluszpenzforras.info/miert-mlm/

ITT CSATLAKOZHATSZ INGYEN AZONNAL: http://bit.ly/dxningyenregisztracio

A vásárlási és csatlakozási módokról azért érdemes ezt is elovasni, hisz van sokkal jobb is mint az ingyenes regisztráció!

http://pluszpenzforras.info/tagi-regisztracio-modjai/

Nagy Gábor

https://www.facebook.com/dxnonlineteam

Vissza a főoldalra: https://info.vanmasvalasztasod.hu